Mange søkte dei tynnare luftlaga i fjellet over Tonstad, medan andre fann ting å gle seg over i Tonstad bakeri.

130 Tryggheim-russ til fjells!

Som apostlar og vismenn frå gamal tid søkte også årets russekull visdom og fellesskap i fjellet. Målet var Tonstadli og føremålet var samansveising - spesielt med dei som har kome nye til skulen - og for å setje saman årets russestyre. Fast turmedlem og fjellførar, rektor Gjermund, skildrar den vellykka turen slik:

1. sep 2021 kl 16:04 Knut Handeland

«Stemningen blant de 130 elevene var topp fra vi reiste. Det ble en flott sammensveisingstur! Sosialt fellesskap, god mat, festlige leker (koronavennlige) og god humor. Ungdommen er kreativ! På en aldeles flott formiddag tok de sprekeste ut på tur i fjellheimen. Via Tippen nådde vi Stakkhom på 744 moh! Andre koste seg i idrettshallen på Tonstad eller med bading i elva. Andre igjen ‘mingla’ i sentrum, og noen fant en god stol på Tonstad bakeri.
Rådgiver og sjelesørger Anne Kristine Tengesdal snakket om de ulike styrerollene og hva det innebar før valget startet. Russestyret ble valgt og engasjementet var stort. Til de ulike styrevervene var det mange som villig stilte som kandidater, tre som president!! Godt samhold og ønske om å bidra, - er inntrykket vi sitter igjen med. Vi ser frem til et spennende år som de skal få være med å prege som positive miljøskapere. Årets misjonsprosjekt er i Sør-Amerika. I løpet av turen fikk vi også møte stedlig representant i Sør-Amerika på Teams, Marianne Thormodsæter Lindtjørn.»